Välkommen till vårt B&B    Rummen    Priser/Hitta hit     Kontakta oss    Blogg/bilder
 
Välkommen till ett ljust och vackert boende med generösa rum.
 
Vi har tre gästrum med sköna dubbelsängar. Alla rum har egen/tillgång till dusch och wc. Rummen är ljusa och fräscha med vita putsade väggar och indiviuellt inredda. Lakan och handdukar ingår. De tjocka väggarna och rummens placering i huset gör att det inte är lyhört. Vi kan lova dig en god nattsömn.
Frukostbuffén dukas upp i salongen. Vi bjuder på en riklig frukost med hembakat bröd, goda pålägg gärna med lokal anknytning, hemgjorda marmelader, färsk frukt/bär, juice, kaffe eller tea, ägg, sill, fil och flingor mm. Frukosten kan du njuta av i salongen, på den inglasade verandan eller i parkträdgården på husets baksida i sköna trädgårdsmöbler.
Meddela oss gärna om du har några önskemål eller allergier som vi skall försöka ta hänsyn till.

 

I salongen finns sköna fåtöljer framför kakelugnen och i biblioteket finns det gott om inspirerande tidningar och en bekväm soffa att krypa upp i. På den inglasade verandan kan man också sitta och njuta av ledigheten. Få Bed & Breakfast kan erbjuda så väl tilltagna gemensamma utrymmen. Trådlöst Wi-Fi för Internet finns! 
Ett par rum på Österlen • Prästgårdsvägen 7, 272 61 Gärsnäs (fd. Stiby prästgård) • Tel. 070-864 66 39 • info@ettparrum.se